Bàsquet Berga femení, Bàsquet

El Bàsquet Berga femení encadena la segona victòria amb solvència (74-62)

El Bàsquet Berga femení encadena la segona victòria amb solvència (74-62)
Un moment del partit de l'equip, aquest cap de setmana. CEDIDA

Va costar que arribés la primera victòria, per l’equip femení del Bàsquet Berga ha aconseguit sumar-ne una altra de consecutiva. Aquest cap de setmana s’ha imposat al Sant Cugat, per 74 a 62, en un partit en el qual va anar fent la molla fins al tram final, quan va sentenciar.

L’inici no podia ser millor per a les locals, que van estar brillants en atac i defensa per posar un 18 a 4 al primer parcial. Després d’un intercanvi de cistelles en el segon, les de Sant Cugat van recuperar terreny fins al punt d’arribar al descans a 2 punts, 31 a 29.

Però el Bàsquet Berga no volia desaprofitar el seu moment de gràcia i va tornar a ampliar diferències en el tercer parcial. En el darrer quart, les visitants es van acostar a 4 punts, però les berguedanes van saber reaccionar i, amb gran encert en els darrers minuts, van firmar el definitiu 74 a 62.

Amb la segona victòria, per 6 derrotes, l’equip puja de la dotzena a la desena posició de la taula, per bé que ha jugat un partit més que la majoria de rivals. Les de negre preparen ara la visita del Sallent, que és el líder de la categoria, amb 5 victòries i 3 derrotes, però també ha jugat un partit més que d’altres competidors. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga Femení set12

Comentaris