Bàsquet, Bàsquet Berga

El tercer parcial esguerra la presentació del Bàsquet Berga (68-77)

El tercer parcial esguerra la presentació del Bàsquet Berga (68-77)
Ernest Ferrer, en un partit de la passada temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Semblava un problema solucionat, però un mal tercer temps va tornar a sentenciar el Bàsquet Berga aquest cap de setmana. El dia que el club va presentar els seus 12 equips (10 que competeixen, més l’escola de bàsquet i el bàsquet inclusiu), el primer equip no va poder oferir una victòria a l’afició, sinó que va caure per 68 a 77 en la visita del Sant Cugat.

La primera meitat va estar força igualada. Una embranzida al final del primer quart va situar un 23 a 19 pels berguedans, mentre que en el segon els equips es van alternar el domini, per arribar 39 a 36 al descans. Però en el tercer període els de negre van realitzar un parcial desastrós que recordava els de la temporada passada, que enguany semblaven arraconats. L’equip va deixar escapar el partit amb un joc dolent en totes les facetes, que va donar ales i un ampli marge al rival. El Sant Cugat va agafar una renda de fins a 15 punts, per arribar al darrer temps 65 a 52. L’intercanvi de cistelles del final de partit va situar el definitiu 68 a 77.

El balanç de 3 victòries per 6 derrotes deixa als berguedans a la desena posició de la taula. Després del pont, els de negre tindran l’oportunitat de sumar en la visita a la pista del Santpedor, que amb 4 victòries i 6 derrotes és setè. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set14

Comentaris