Casserres Femení B

Un gran Casserres trenca la ratxa del Cervelló en un dels partits de la temporada (1-1)

Un gran Casserres trenca la ratxa del Cervelló en un dels partits de la temporada (1-1)
Clàudia Boixader va ser l'autora del gol casserrenc. ALBERT CODINA SOLER

El filial del Futbol Sala Casserres ha fet aquesta setmana el que probablement és el millor partit de la temporada. L’equip jugava a la pista del Futsal Cervelló, un conjunt que encadenava 9 jornades guanyant i que s’ha consolidat a la part alta de la classificació. L’antecedent de la primera volta ja feia entreveure un duel complicat: el Casserres va perdre a la Llangotera per 2 a 4.

Però a la pista del Cervelló, el partit va ser molt diferent. Les jugadores de Vicente Rodríguez van posar intensitat al joc des del minut 0 i van mostrar-se molt sòlides defensivament, anul·lant els múltiples recursos ofensius d’un rival que també va demostrar perquè ocupa places davanteres. A més, al minut 1, les casserrenques es van avançar amb un gol de Clàudia Boixader que els posava les coses molt de cara.

A l’equador del partit, el Cervelló va empatar però no va ser capaç de remuntar. El Casserres va impedir-ho amb una gran defensa i, a més, va aconseguir trenar ràpids contracops que van posar dificultats a la defensa local. Al final, repartiment de punts que té sabor a victòria per a un Casserres que confirma el seu gran estat de forma. Més info

Amb aquest resultat, les casserrenques es mantenen a mitja taula, setenes, i encadenen quatre jornades consecutives sense perdre. Han sumat 10 dels últims 12 punts en joc. La classificació sencera, AQUÍ.

I la propera jornada serà el 9 de març, amb la visita del Castellgalí a la Llangotera. El proper rival és 11è a la classificació, amb 16 punts, de manera que a priori el Casserres és favorit per endur-se els tres punts i allargar la bona dinàmica de resultats. +PROPERA JORNADA

Casserres Cervelló Futbol sala futsal Segona Divisió set25

Comentaris