Casserres Femení B

El filial femení del FS Casserres ja és líder de Segona Catalana (2-3)

El filial femení del FS Casserres ja és líder de Segona Catalana (2-3)

Gran inici de temporada del filial femení del FS Casserres. L’equip ha nascut aquest any i ho ha fet per la porta gran: guanyant els dos primers partits de la temporada. Aquesta setmana s’ha imposat al Tr3s Gavà per 2 a 3 en un duel on les casserrenques han estat molt lluny del seu nivell habitual.

La primera part va ser molt fluixa i les locals se’n van anar al descans per davant en el marcador gràcies a un gol d’Alicia a les acaballes. A la represa l’equip berguedà va millorar, tant en joc com en actitud, i va capgirar el marcador amb tres gols. Les gavaneses van retallar distàncies al tram final del partit però no van poder aconseguir l’empat i els tres punts se’n van anar cap a Casserres.Més info

Amb aquest triomf, el sènior B femení del Casserres ja és líder del grup 3 de Segona Catalana. Les casserrenques han sumat els sis punts que s’han disputat i són l’únic equip que ho ha guanyat tot. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el Casserres rep la visita del Futsal Cervelló, que ha empatat els dos compromisos que fins ara ha disputat. +PROPERA JORNADA

FS Casserres Futbol sala Futbol Sala Femení set7

Comentaris