Casserres Masculí

Bon futbol sala i espectacle en l’empat entre el Casserres i el Monistrol (4-4)

Bon futbol sala i espectacle en l’empat entre el Casserres i el Monistrol (4-4)
El Casserres celebra un gol, aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Empat valuós del Futbol Sala Casserres en la visita del Monistrol a la Llangotera. El rival venia enratxat i el Casserres afrontava el partit amb les baixes sensibles de Marc Vila, Sergio Flores i Martí Valls. Tot plegat feia entreveure un duel complicat i exigia als locals sortir al 200%. Així va ser: els casserrencs van fer una gran primera meitat i van anar al descans amb avantatge (2-0). A la represa, el Monistrol va empatar el partit i el Casserres es va tornar avançar en dues ocasions, però els montserratins van restablir l’empat.

El 2 a 0 al descans feia justícia al que s’havia vist sobre la pista. El Casserres va ser superior i les dianes de Franc i Elo li donaven la recompensa que mereixia. A l’inici de la segona part, l’equip va abaixar el ritme i el Monistrol ho va aprofitar per empatar el partit. Amb el 2 a 2, el Casserres va tornar a aixecar cap i va ser capaç de fer el 3 a 2, obra de Cabana. El rival, però, va aconseguir tornar a empatar immediatament. Ja a les acaballes, Serralta va fer el 4 a 3 però el Monistrol va tornar a respondre en qüestió de segons amb el 4 a 4 que seria definitiu. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres es manté a la setena posició i segueix amb el Monistrol per darrere, 8è, tot i que amb els mateixos punts (23). La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana la competició s’atura per la celebració del Carnaval. La lliga es reprendrà la setmana vinent amb la visita del Casserres a la pista del Farmacia Yanguela, que és 9è, amb dos punts menys que els casserrencs. +PROPERA JORNADA

DH FS Casserres set25

Comentaris