Casserres Femení B

El Casserres falla el que no està escrit i acaba cedint els primers punts de la temporada (2-4)

El Casserres falla el que no està escrit i acaba cedint els primers punts de la temporada (2-4)

Primera derrota del femení ‘B’ del FS Casserres en partit oficial. Les casserrenques han perdut aquest cap de setmana a casa contra el Futsal Cervelló per 2 a 4 en un partit intens i igualat. El Cervelló va saber aprofitar errors puntuals del Casserres en defensa per aconseguir decantar el marcador cap al seu favor. A banda, les casserrenques van fallar nombroses ocasions ( més de 20 xuts a portería i 5 pals) i això els va acabar allunyant de la victòria. Més info

La derrota és la primera del curs per al Casserres, que havia començat la temporada amb dues victòries i amb bones sensacions. Malgrat tot, les jugadores del Berguedà segueixen en una bona posició a la taula: són terceres, amb sis punts dels nou disputats. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana que ve, les casserrenques visiten la pista del Castellgalí, que ve de perdre per 2 a 0 a la pista del segon classificat, l’Alheña. +PROPERA JORNADA

Futbol sala futsal Futsal femení Segona Divisió set8

Comentaris