Casserres Femení B

El filial del Casserres certifica el millor moment de la temporada (8-0)

El filial del Casserres certifica el millor moment de la temporada (8-0)
Nerea Gómez ha tornat amb bon peu a les pistes, després de complir sanció. ALBERT CODINA SOLER

9 punts de 9. 13 gols anotats i cap d’encaixat en els tres últims partits. Recuperació d’efectius. La vida és de color de rosa per al filial femení del Futbol Sala Casserres. Les noies de Vicente Rodríguez es troben en el millor moment de la temporada i encadenen la ratxa més positiva des que la competició va arrencar. Aquesta setmana van signar la golejada més aclaparadora de l’any en la visita del Gavà a la Llangotera: 8 a 0.

El partit va ser tan plàcid com deixa entreveure el marcador. Les casserrenques van imposar un joc molt intens des del minut 0 i el rival va ser superat en tot moment. Més enllà del marcador, la gran notícia en clau local és el bon retorn de Nerea, que va culminar un gran partit després de complir sanció i no va mostrar símptomes d’haver notat l’aturada competitiva.

Gemma Baraldés va fer un hat-trick; Martina Vilà, un doblet; i les dianes de Sofia Rodríguez, Clàudia Boixader i Ester Puigdellívol van culminar la golejada. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres segueix a mitja taula: és 7è, amb 23 punts després de sumar els darrers 9 punts en joc. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, compromís complicat per a les casserrenques, que visiten la pista del tercer classificat, el Futsal Cervelló. Les del Baix Llobregat sumen 34 punts. +PROPERA JORNADA

FS Casserres set24

Comentaris