Alt Berguedà

Empat amb regust amarg (2-2)

Empat amb regust amarg (2-2)
Instant del partit entre l'Alt Berguedà i el Sant Llorenç. CEDIDA

El CCR Alt Berguedà va veure aquest cap de setmana com el penúltim classificat, el Sant Llorenç de Morunys, esgarrapava un punt del seu camp desprès de remuntar-li un 2 a 0.

Els de Xavi Ribera van dur completament el pes del partit durant els 90 minuts. A la primera part, el Sant Llorenç esperava al seu camp mentre els locals mantenien la pilota en un partit amb molt poca intensitat. Sense disposar de massa ocasions, Albert Petit va marcar l’1 a 0 desprès d’una jugada d’estratègia; i Sarmin, el 2 a 0 en un lliure indirecte dins de l’àrea.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica fins que una centrada allunyada es va colar per l’escaire de la porteria defensada per Víctor Madrid, i poc desprès un servei del porter l’aprofitava el davanter visitant per posar el 2 a 2 davant la perplexitat dels locals. A partir d’aquí els nervis es van apoderar del CCR, que va veure com el Sant Llorenç estavellava 2 cops la pilota al pal. També l’Alt Berguedà va poder augmentar el marcador ja que va disposar de tres grans ocasions però, o bé el porter o bé la manca d’encert, van impedir als locals sumar 3 punts. Més info

Amb aquest resultat, la classificació queda pràcticament igual per la part alta. L’Alt Berguedà suma un punt i avança una posició: és tercer, empatat amb el Berga B, que va perdre i és quart. Per sobre, el Navarcles és l’únic dels cinc primers que ha guanyat i amplia el seu avantatge com a líder: té 47 punts. El Castellnou va perdre a Navàs (3-0) i es manté segon amb 41. El Montmajor ha descansat i es manté cinquè, amb 36. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana la competició s’atura per la celebració del Carnaval. La lliga es reprèn la setmana vinent amb la visita de l’Alt Berguedà al camp del Sant Salvador de Cercs, en el derbi per excel·lència al nord de la comarca. +PROPERA JORNADA

Alt Berguedà Futbol Quarta Catalana Sant Llorenç set25

Comentaris