CE Berga B, Futbol

Nou sotrac inesperat del Berga B (2-0)

Nou sotrac inesperat del Berga B (2-0)
Berhanu Solsona es lamenta d'una ocasió fallada, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Berga B ha tornat a deixar escapar uns punts que, a priori, no hauria de perdre. El conjunt va caure al camp del Sant Pau Manresa, desaprofitant la derrota del Castellnou i l’empat de l’Alt Berguedà. Tot i una mala primera meitat, a la segona va tenir oportunitats per empatar i posar-se per davant, però els locals van acabar sentenciant posant el 2 a 0 final.

L’equip va firmar la pitjor primera meitat de la temporada, sense intensitat i perdent els duels individuals i les segones jugades. Tot i algun xut llunyà, el rival no aconseguia crear perill real, fins que a la sortida d’un córner van aprofitar el rebot per tronar a centrar la pilota, els visitants es van desentendre dels seus marcatges i Karamo Djitte va quedar habilitat sol a l’àrea petita, i va aconseguir avançar als manresans (32′). Encara que no acaba de despertar, l’equip aconsegueix un parell d’oportunitats de gol, un xut de Lluís Boixader des de la frontal i una rematada al pal d’Àlex Rodríguez.

L’equip surt endollat a la represa i aconsegueix uns bons 15 minuts, combinant al mig del camp i enviant passades llargues als davanters Toni Magem i Marcel Carrera, que aconsegueixen alguna bona oportunitat de gol. El filial berguedà va enviar una pilota al travesser, i Òscar Hernaiz va aprofitar el rebot per rematar de cap i, tot i que tot semblava que la pilota havia entrat, l’àrbitre no va assenyalar gol. Després d’algun possible penal no xiulat protestat pels visitants, en els darrers minuts l’equip tira més de ganes que de joc i, finalment, amb els blanc i vermells a dalt, Youssef Nouali posa la sentència amb un gran gol des d’un xut llunyà (88′), que agafa un efecte que sorprèn al porter berguedà.

La derrota manté als berguedans a la quarta posició, amb 39 punts, empatat amb l’Alt Berguedà, tercer. La classificació sencera, AQUÍ.

Després de la jornada de descans, el dissabte dia 9 l’equip tindrà l’oportunitat de refer-se amb la visita del cuer, el Valls de Torroella, que tan sols ha sumat 7 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Berga B CE Berga CE BERGA B Quarta Catalana set25

Comentaris