Futbol, Casserres CF

El Sant Pau sorprèn al Casserres rascant un empat (2-2)

El Sant Pau sorprèn al Casserres rascant un empat (2-2)
Un moment del partit al municipal de Casserres. CEDIDA

El Casserres va acabar cedint un empat a 2 contra el Sant Pau de Manresa, en un partit que controlava per 2 gols a 0. L’equip va voler controlar el partit però es va acabar aculant massa, en una segona meitat molt tensa.

Tot i el bon moviment de pilota del Sant Pau, el rival no aconsegueix generar oportunitats de gol i pateix molt a pilota aturada. Abans d’arribar al descans, una mala sortida del porter visitant, un rebot i una rematada a porteria acaben en el penal i la rigorosa expulsió d’un jugador rival que atura la pilota amb les mans. La pena màxima la transforma Quim Escalé (41′). A la segona meitat els visitants plantegen un partit més intens, amb un joc més brut, davant la permissivitat d’un àrbitre intimidat. Tot i això, l’equip aconsegueix eixamplar diferències gràcies a una diana d’Oriol Torras (56′). Amb el 2 a 0, el Casserres pretén controlar i portar els tempos del partit, però de mica en mica es va aculant fins que, ja al tram final, el Sant Pau aconsegueix la igualada a través dels gols d’Eduard Nitu (74′) i David Muñoz (81′).

L’empat manté al Casserres a la setena posició de la taula, ara amb 22 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent serà propícia per seguir sumant, amb la visita del Valls de Torroella, catorzè amb 6 punts. + PROPERA JORNADA.

Casserres casserres cf Quarta Catalana set19

Comentaris