CE Berga B, Futbol

El Berga B salda el partit ajornat com a pur tràmit (0-4)

El Berga B salda el partit ajornat com a pur tràmit (0-4)
Moment previ a l'inici del partit. CE BERGA

El Berga B no va deixar espai per la sorpresa en la seva visita en l’enfrontament ajornat al camp del Valls del Torroella. El filial va dominar al llarg del partit i va acabar golejant per 0 a 4, en un duel amb poca història.

La primera meitat va estar dominada a plaer pels visitants, però no va ser fins abans d’arribar al descans, i després d’unes 5 arribades amb perill, 2 rematades de les quals molt clares, quan Toni Magem va avançar a l’equip (45′). A la segona meitat els berguedans va situar el 0 a 2 al marcador ben ràpid, a través de Magem (48′), tancant pràcticament el partit. Marc Ribera, amb un doblet, va acabar de transformar la superioritat en gols (59′, 68′). El Valls va seguir sense ocasions de gran perill, més enllà d’una aturada del porter visitant i una rematada llunyana provinent d’una errada puntual dels blanc i vermells, tot i jugar amb un menys per l’expulsió de Josep Gili (69′). El Berga va tenir alguna altra aproximació, però el partit ja estava vist per sentència.

D’aquesta manera, l’equip segueix tercer, amb 25 punts, els mateixos que el Navarcles, que és segon. El líder, el Castellnou, en suma 28. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera cita del Berga B és el dissabte vinent al camp del Sant Llorenç de Morunys, un partit molt assequible contra qui és cuer, amb tan sols 2 puts. + PROPERA JORNADA.

Berga Berga B CE Berga CE BERGA B set15

Comentaris