CE Olvan, CF Sant Salvador de Cercs

L’Olvan recupera sensacions i guanya el derbi a Sant Jordi (2-4)

L’Olvan recupera sensacions i guanya el derbi a Sant Jordi (2-4)
Instant del partit. CEDIDA

Victòria de l’Olvan en el derbi comarcal de la jornada, al camp del Sant Salvador de Cercs. Els de blau van ser superiors i van arribar al descans amb l’1 a 3 en el marcador. A la represa, l’equip va poder sentenciar amb el quart gol i els locals van retallar distàncies a les acaballes amb un gol que no tindria continuació. El 2 a 4 va ser definitiu.

El partit es va posar de cara per a l’Olvan ben aviat. Manolo va aprofitar un refús del porter per fer el 0 a 1 en els primers compassos de partit. Minuts més tard, Casals va empatar pel Sant Salvador amb una gran acció individual a l’interior de l’àrea. Abans del descans, l’Olvan va ser capaç de fer dos gols més per col·locar l’1 a 3 a l’electrònic. El primer va ser obra de Martí i el segon, de ‘Russi’, en aprofitar un servei de córner.

A la represa, tots dos equips van gaudir d’ocasions per alterar el marcador, tot i que l’Olvan va gaudir de les més clares. Entre elles, un penal fallat. El cas és que tots dos equips van ser capaços de fer un gol. L’Olvan va fer l’1 a 4 a través de Martí, que signava el seu doblet; i el Sant Salvador va fer el definitiu 2 a 4 en un bon xut des de fora l’àrea, obra de Guiu Camps. Més info

WhatsApp Image 2019-02-23 at 19.41.35

WhatsApp Image 2019-02-23 at 19.41.38 (1)

Amb aquest resultat, l’Olvan manté la sisena posició, suma tres punts més i s’acosta al Montmajor, que aquesta jornada ha descansat. Els olvanesos sumen 32 punts, mentre que el Montmajor en té 36. El Sant Salvador, en canvi, és 11è, amb 18 punts, i veu com el Sant Pau de Manresa l’avança a la classificació després de vèncer per sorpresa el filial del Berga. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana la competició s’atura per Carnaval. La lliga es reprèn la setmana vinent amb el derbi del nord de la comarca entre el Sant Salvador i l’Alt Berguedà, a Sant Jordi. L’Olvan, per la seva banda, també disputarà un derbi: en aquest cas a Avià, contra el filial avianès. +PROPERA JORNADA

derbi Futbol Olvan Quarta Catalana Sant Salvador de Cercs set25

Comentaris