CE Olvan

Un Olvan molt seriós guanya a Sant Llorenç (0-2)

Un Olvan molt seriós guanya a Sant Llorenç (0-2)
L'Olvan celebra un gol, aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Final de la mala ratxa. Després de quatre partits sense guanyar i d’un inici de 2019 força dubitatiu, l’Olvan ha sumat la primera victòria de l’any, al camp del Sant Llorenç de Morunys, per 0 a 2. El terreny de joc estava impracticable, dur i ple de forats, i això va propiciar un partit d’imprecisions i joc aeri. En aquest escenari, l’Olvan va tirar de concentració defensiva i els locals amb prou feines van xutar a porteria en tot el partit.

A la primera part no hi van haver massa ocasions. Pràcticament en l’única aproximació, un xut de ‘Lolo’ des de fora de l’àrea va rebotar en un defensa piteu i va suposar el 0 a 1. A la segona meitat, els dos equips van sortir amb intensitat, però sense massa idees en atac. Al final, un nou xut des de fora l’àrea -en aquest cas de Bernat Santacreu- va tornar a rebotar en un defensa i va sentenciar el partit. Més info

Amb aquest resultat, l’Olvan escala posicions a la classificació i ja és 6è, amb 29 punts. Els olvanesos tenen un punt de marge respecte l’Avià B, que és 7è, i són a 7 punts del Montmajor, que és 5è. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, derbi a la vista. L’Olvan visita el camp del Sant Salvador de Cercs i té una oportunitat d’or per acostar-se al Montmajor, que descansa. +PROPERA JORNADA

Futbol Olvan Quarta Catalana Sant Llorenç de Morunys set24

Comentaris