CE Olvan, CF Sant Salvador de Cercs

L’Olvan i el Sant Salvador de Cercs empaten a 3 en un partit boig (3-3)

L’Olvan i el Sant Salvador de Cercs empaten a 3 en un partit boig (3-3)

Derbi de gols a Olvan. El conjunt local i el Sant Salvador de Cercs han empatat a 3 aquest cap de setmana en un nou derbi comarcal a Quarta Catalana. Els cercorins es van avançar ben aviat amb un gol de Gerard Camps, però l’Olvan va capgirar el marcador amb dos gols de Bernat Santacreu abans i després del descans.

Avançada la segona meitat, el Sant Salvador va tornar a empatar amb un gol de Guillem Ripoll. I a falta de 20 minuts pel final, l’Olvan es va posar per davant novament amb una diana de Jaume Casacuberta. Malgrat tot, la resposta dels visitants va ser immediata: altre cop Ripoll va fer el 3 a 3, un resultat amb el qual s’arribaria al final del partit. Més info

L’empat manté a tots dos equips a mitja taula. El Sant Salvador és sisè, amb 8 punts, a l’espera de saber què passa amb el partit suspès del Montmajor aquesta setmana (el Vilomara no es va presentar, de manera que els tres punts haurien de ser pels del Berguedà, que recuperarien la 6a plaça). L’Olvan, en canvi, és 9è, però té els mateixos punts que cercorins i montmajonencs. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, dos nous derbis per a Olvan i Sant Salvador. L’Olvan rep la visita del filial de l’Avià, mentre que el Sant Salvador es desplaça al camp de l’Alt Berguedà per disputar el derbi del nord de la comarca. +PROPERA JORNADA

Futbol Olvan Quarta Catalana Sant Salvador de Cercs set8

Comentaris