Futbol, Casserres CF

El Casserres planta cara al líder però acaba caient (0-2)

El Casserres planta cara al líder però acaba caient (0-2)
Sergi Serra a terra, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Fins al final va tenir opcions el Casserres de, pel cap baix, rascar un punt en la visita del líder. Però el Navarcles va fer bona la seva superioritat i es va acabar imposant per 0 gols a 2, sentencian al final.

El partit va ser molt travat, poc vistos per l’espectador i amb molt poques ocasions. L’empat a 0 del descans atorgava confiança al Casserres per seguir en la mateixa línia, però un gol en propia porteria, per bé que l’acta l’atribueix a Roger Ribalta (63′), avançava als visitants. Però el líder no va sentenciar i els berguedans van poder aguantar el resultat i, per tant, les seves opcions, fins al final. Amb l’equip ja desajustat, finalment el Navarcles va aconseguir tancar el partit, forçant un penal en un contracop, que fou transformat per Edgar Manchado ja en el temps de descompte (90′).

Amb aquest resultat, els casserrencs segueixen a la vuitena posició de la taula, ara amb 26 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip tindrà una ocasió propícia per tornar a sumar, passada la jornada de descans, en la visita al camp del Sant Llorenç de Morunys, penúltim classificat amb 13 punts. + PROPERA JORNADA.

Casserres casserres cf Quarta Catalana set25

Comentaris