CF Sant Salvador de Cercs

El Sant Salvador fulmina el Valls en els vint minuts finals

El Sant Salvador fulmina el Valls en els vint minuts finals

Victòria important del Sant Salvador de Cercs. Els cercorins han guanyat per 3 a 0 al Valls de Torroella en un partit que va costar de desencallar i que es va solucionar a les acaballes. Els visitants van plantejar un partit defensiu i l’estratègia els va sortir bé fins el minut 70. A partir d’aleshores, els gols del Sant Salvador van començar a caure fins arribar al 3 a 0 final.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades. La primera va ser poc vistosa per a l’aficionat: molta lluita física i poques ocasions (una a cada àrea). A la represa, el Sant Salvador es va estirar i va començar a gaudir de més possessió i, a la vegada, més ocasions de gol. Amb tot, el Valls va ser capaç d’aguantar el setge en els primers compassos de segona part i, fins i tot, va gaudir d’alguna ocasió al contracop.

Al minut 70, però, Miquel Artigas va obrir el marcador. A partir d’aquí, la defensa visitant va cedir i en aquests vint minuts el Sant Salvador va ser capaç de fer dos gols més. El primer va ser obra de Kevin Ponce i el darrer, de Gerard Camps. Més info

Amb aquest resultat, el Sant Salvador es col·loca 10è, amb 18 punts, i avança el Sant Pau de Manresa, que ha caigut golejat a Avià. El Valls, en canvi, segueix a la cua de la classificació, amb només 7 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I la propera jornada, derbi. El Sant Salvador rep la visita de l’Olvan en un compromís que pot servir per retallar distàncies respecte el grup de mitja taula. Ara mateix, el Sant Salvador és el primer equip del grup de baix i té a 6 punts l’Avinyó, que és 9è. +PROPERA JORNADA

Futbol Quarta Catalana Sant Salvador de Cercs set24 Valls de Torroella

Comentaris