CE Olvan

L’Olvan guanya el Sant Llorenç de Morunys amb una remuntada ‘in extremis’ (2-1)

L’Olvan guanya el Sant Llorenç de Morunys amb una remuntada ‘in extremis’ (2-1)

Patint però sumant. L’Olvan ha reprès el camí de la victòria aquest cap de setmana a costa del Sant Llorenç de Morunys, que segueix com a cuer de Quarta Catalana. Els berguedans han suat de valent per imposar-se als piteus i, de fet, han anat per darrere en el marcador durant bona part del partit. Els visitants es van avançar al minut 12 de partit i van conservar l’avantatge mínim fins al tram final. Angel Serralvo va fer l’empat al minut 85 i Martí Arias va fer el gol de la victòria amb el temps gairebé complert.  Més info

Amb aquesta victòria, l’Olvan escala fins la 8a posició i suma 7 punts. El Sant Llorenç, per la seva banda, segueix cuer, sense conèixer la victòria, i només ha sumat un punt des quinze que s’han disputat. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada els olvanesos jugaran al camp del Sant Salvador de Cercs en un nou derbi comarcal de la categoria. Els piteus, en canvi, reben la visita d’un Alt Berguedà que està en ratxa i persegueix de ben a prop el líder, el Berga B. +PROPERA JORNADA

Berguedà Futbol Olvan Quarta Catalana Sant Llorenç set7

Comentaris


Have A Peek At THIS Web-Site