CE Berga B, Futbol

El Berga B goleja per demostrar que vol seguir a la pomada (8-2)

El Berga B goleja per demostrar que vol seguir a la pomada (8-2)
El filial berguedà celebra un gol de Marc Ribera. ALEIX CAMPRUBÍ

Cap de setmana plàcid per al Berga B. Els blanc i vermells es van imposar per 8 gols a 2 a l’Avinyó, en un partit que van dominar de principi a fi, sense abaixar la guàrdia per seguir al capdamunt de la taula.

El conjunt ja va sortir molt intens, aconseguint els dos primers gols aviat, primer una passada de la mort de Toni Magem que transforma Lluís Boixader (8′) i, després, una centrada provinent del refús d’un córner que remata Marc Ribera (13′). Tot i seguir dominant, els berguedans van abaixar una mica el nivell, el que propicia que els visitants recuperin una pilota en una sortida i aconsegueixin un 1 contra 1 que hauria pogut canviar el partit, però el xut no troba porteria. Abans del descans, després d’errar alguna ocasió, Magem aprofita una passada en llarg per plantar-se davant del porter i posar el 3 a 0 que encarrilava el partit (45′).

El Berga surt a la segona part amb l’objectiu de no encaixar, i aviat es troba amb el quart, obra de Magem (47′). Amb el partit sentenciat, l’Ainyó va fer el 4 a 1 obra de Xavier Segura (56′), però va seguir la pluja de gols pel bàndol local a través de Joaquin Tagliavini (64′), Àlex Rodríguez (76′) i Marcel Carrera (80′). Ishak Smaili va aconseguir sumar un gol intranscendent pels bagencs (81′), mentre que Àlex va tancar la golejada pels locals ja en el temps afegit (90′).

Amb 39 punts, el Berga B segueix a la tercera posició, a 2 del Castellnou i a 5 del Navarcles (que té un partit més), que ha perdut aquest cap de setmana en la visita de l’Alt Berguedà. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip espera seguir sumant aquest proper cap de setmana, en la visita al Sant Pau de Manresa, que és l’onzè classificat amb 17 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Berga B CE Berga CE BERGA B set24

Comentaris