CE Olvan

Poc premi per a un bon Olvan a Avinyó (2-2)

Poc premi per a un bon Olvan a Avinyó (2-2)

Bon partit de l’Olvan al camp de l’Avinyó. El conjunt del Berguedà va plantar cara a un dels equips de la part alta de la classificació i, per moments, va merèixer guanyar. El cas és que els olvanesos van haver de jugar tota la segona meitat a remolc en el marcador i, tot i dominar i gaudir d’ocasions, no van aconseguir la igualada fins al temps afegit.

La primera meitat va ser de tanteig, amb un Olvan molt sòlid en defensa i força perillós al contracop. L’Avinyó tenia més possessió, però no creava massa problemes. Amb tot, els locals es van avançar amb un bon xut des de la frontal, després d’un refús. Poc després, Bernat Santacreu va restablir la igualada amb un gran gol. I, quan tot indicava que la primera meitat acabaria amb empat, una errada del porter de l’Olvan va servir el 2 a 1 en safata a l’Avinyó.

A la represa, els del Berguedà van anar clarament a pel partit i l’Avinyó amb prou feines va passar del mig del camp. Els locals es van limitar a conservar l’avantatge mínim i a propiciar un ritme de partit lent i ple d’aturades. El pla va estar a punt de sortir-los bé. Però en temps afegit un xut molt llunyà d’Àngel Serralvo va ser inapel·lable pel porter i va suposar el definitiu 2 a 2. Més info

Amb aquest empat, el grup de perseguidors s’ajusta una mica més. L’Avinyó és quart, amb 20 punts, encadena dos empats consecutius i perd l’oportunitat d’igualar a punts al Berga B, que ha perdut però és tercer, amb 22. L’Olvan, en canvi, perd una posició i veu com l’Alt Berguedà el passa a davant: tots dos equips tenen 19 punts. A més, Montmajor i Avià B s’acosten per darrere, amb 18 i 17 punts, respectivament. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, l’Avinyó visita el camp de l’Alt Berguedà, a Guardiola, en un duel que podria fer perdre pistonada a qui el perdi. L’Olvan rep el Sant Pau de Manresa en un partit on, a priori, parteix com a favorit per endur-se els tres punts. +PROPERA JORNADA

FOTO. Un gol d’Àngel Serralvo va rescatar un empat per a l’Olvan a Avinyó. ALEIX CAMPRUBÍ (ARXIU)

Avinyó Futbol Olvan Quarta Catalana set14

Comentaris