Handbol

Petit toc d’atenció per a l’Handbol Berga (20-16)

Jordi Subirana remata a porteria. ALEIX CAMPRUBÍ

Partit atípic aquest cap de setmana per l’Handbol Berga. D’una banda, pel pobre resultat del matx al descans, 6 a 7 i, d’altra banda, perquè ha servit a l’equip per adonar-se que farà falta concentració, ritme i intensitat a la resta de partits per emportar-se el campionat. Els verd i vermells es van imposar a un rival directe que arribava tan sols amb un canvi, el Cambrils B, per 20 a 16, però van haver de remuntar i patir.

El fet que tan sols tinguessin un jugador de refresc impulsava al Berga a buscar el seu ritme alt de joc. Però, lluny d’això, el bloc va sortir desconnectat i poc ficat en el joc. Tot i que la defensa va ser bona a la primera meitat, més enllà d’alguns moments de falta de concentració, en atac l’equip tan sols va anotar 6 dianes. Els berguedans van arribar a anar fins a 4 gols per darrere, a causa del desencert en el xut i, especialment, per la manca d’iniciativa de la primera línia, que no encarava al rival ni buscava superioritats. D’aquesta manera, s’arribava al descans amb el just i ajustat resultat de 6 a 7.

A la segona part l’equip va seguir lleugerament en la mateixa línia, tot i millorar un xic tan en atac com en defensa. El cos tècnic va esperonar severament al conjunt, que es va veure obligat a posar un punt més d’intensitat en l’ofensiva des de l’inici de la meitat, agafant més la iniciativa en les jugades i buscant el gol.  Amb el cansament del rival i el pas dels minuts, l’Handbol Berga va poder situar el curt 20 a 16 que corrobora la seva superioritat.

És la quinzena victòria de la temporada, per tan sols un empat, per un Handbol Berga que és manté líder amb 31 punts. El Salou, amb 28 punts, és l’únic rival directe ara com ara de l’equip, però no abaixa el llistó. La jornada ha sigut bona per als verd i vermells, ja que el tercer, el Sabadell C, ha empatat, i el Martorell B, el Cambrils B (contra el Berga) i l’Aula B, els altres rivals consecutius, han perdut els seus partits. La classificació sencera, AQUÍ.

De cara a la propera jornada, desplaçament plàcid pels berguedans, que visitaran la pista del Club Voleibol Sant Climent, avant-penúltim classificat amb tan sols 2 victòries, 4 punts. + PROPERA JORNADA.