Handbol

Partit de treball de l’Handbol Berga per seguir guanyant (22-27)

Partit de treball de l’Handbol Berga per seguir guanyant (22-27)
Nil Casadesús remata a porteria, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga segueix sense permetre cap sorpresa. L’equip s’ha imposat aquest cap de setmana al Santpedor, un conjunt que, si bé és de la part baixa, és complicat de batre a casa. Els verd i vermells es van emportar el derbi intercomarcal per 22 gols a 27.

Els berguedans van tornar a patir un mal inici, amb un Santpedor que es va arribar a posar 3 gols per davant en els primers minuts, a causa de la manca d’intensitat i la poca concentració defensiva. Però a poc a poc l’equip es va entonant, tancant millor la 3-2-1 i, a través d’un atac estàtic pausat, a més dels contracops, pot posar-se per davant a l’equador i arribar al descans 10 a 12.

El conjunt visitant va seguir atacant amb calma a la represa, amb circulacions ràpides, buscat el 2 contra 2 i el joc amb el pivot i, tot i no aconseguir grans moments de joc al llarg del partit, la superioritat física, el ritme i els contracops van marcar la diferència. Les bones aturades de Gerard Remolà van evitar que el rival empatés el duel en cap instant, ajudant a superar un moment complicat per als visitants, quan van patir un parell d’exclusions. Al final, els berguedans van aconseguir ampliar fins a 5 gols la diferència, amb el 22 a 27 definitiu.

L’Handbol Berga es manté com a líder inamovible del grup A de Quarta catalana, amb 29 punts, 14 victòries i 1 empat. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent el conjunt rebrà a un rival gens fàcil, ja que és el cinquè classificat, el Cambrils B, que ha sumat 20 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga SET23

Comentaris