Handbol

Nou pas de gegant per guanyar la lliga (32-28)

Nou pas de gegant per guanyar la lliga (32-28)
Ramon Caballé remata a porteria, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Després de deixar el Martorell B a 6 punts – i que ara està a 8 després de la derrota d’aquesta setmana, l’Handbol Berga ha tornat a guanyar un partit important de cara al desenllaç de la lliga. En el primer enfrontament de la segona volta, els berguedans s’han imposat per 32 a 28 a l’OAR Gràcia de Sabadell C, a qui ara avantatgen amb 8 punts. Per tant, ara com ara, el Salou, a 3 punts, és l’únic rival que pot discutir directament la lliga al Berga.

En el partit d’aquest cap de setmana, els locals van començar amb molt bon peu en línies generals, especialment en defensa, ja que era un dels factors claus, i aconseguint diversos contracops molt ben executats. En atac estàtic, els verd i vermells superen les dificultats que presentava la 6-0 del rival i amb paciència i ordre van obrint forat fins a arribar al descans amb un bon marge. L’equip, però, surt desconnectat a la segona meitat i veu com l’OAR Gràcia retalla distància fins a 1 gol. Però el conjunt local no es posa nerviós i recupera la bona línia, treballant per sobreposar-se a la defensa 5-1 que el rival avança, i trobant els espais necessaris per aconseguir recuperar i mantenir una diferència que acaba amb el 32 a 28 definitiu.

Amb 27 punts, els verd i vermells es consoliden com a líders, seguits a 3 punts pel Salou, però en dues jornades havent deixat a l’OAR Gràcia C i al Martorell B, que també ha perdut aquesta jornada, a 8. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip prepara ara la visita a la pista del Santpedor, que és l‘onzè classificat amb tan sols 10 punts+ PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set22

Comentaris