Berga, Vòlei

El Vòlei Berga domina, pateix, i acaba guanyant (3-2)

El CEB Vòlei Berga celebra un punt important. ALEIX CAMPRUBÍ

Ajustada però, al fi i al cap, nova victòria del CEB Vòlei Berga. L’equip va dominar bona part del partit contra el PAIP Vòlei Club, però el rival va saber respondre i forçar un 5è set, que es va acabar quedant a casa (25-19/14-25/25-21/22-25/15-8).

El partit va estar marcat per un domini tàctic dels locals, ja escenificat en un primer set que va acabar 25 a 19. Però els visitants van donar la sorpresa guanyant el segon per un contundent 14 a 25, que va obligar al Berga a reaccionar, posant el 25 a 21 en el tercer. Quan semblava que els de blau podien tancar el matx en el quart, el PAIP va corroborar la seva línia ascendent, anant de menys a més al llarg del partit, i es va acabar imposant en el quart per 22 a 25, sabent llegir i com contrarestar els atacs locals. Tot i arribar al cinquè set, el Berga va mostrar la seva força de joc en la majoria de trams del partit, especialment en un darrer on no va deixar sorprendre’s i es va imposar amb un 15 a 8 que situava el 3 a 2 final.

Ara com ara, els berguedans se situen a la quarta posició de la taula, amb 5 punts, però havent fet ja una jornada de descans. Aquest cap de setmana vinent l’equip visitarà al CV Sant Quirze que té els mateixos punts que el Berga, però ha jugat un partit més. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.