Berga, Vòlei

El Vòlei Berga enceta les victòries de la segona volta (1-3)

El Vòlei Berga enceta les victòries de la segona volta (1-3)
Un moment del partit del cap de setmana. ABEL RODRÍGUEZ

Després de l’entrebancada del primer partit, el CEB Vòlei Berga ha sumat la primera victòria de la segona volta. L’equip es va imposar per 1 set a 3 a les Panteres Grogues Dream Team, en un duel on van ser superiors, però va estar marcat per l’arbitratge.

I és que la irregularitat arbitral no va fer més que desconcentrar als visitants, com també l’actitud de l’equip contrari. Els berguedans van ser superiors des de l’inici, tant tàcticament com tècnicament, i es van imposar en el primer set per 20 a 25. En el segon, aquest aspecte emocional va influir tant al conjunt que el va fer perdre per 25 a 20, circumstància que es va allargar en el tercer temps que, pels pèls, no van acabar cedint, 23 a 25. En el darrer, el Berga va fer evident la seva millora en la gestió del partit, i per imposar-se a un rival que seguia anant a buscar punts a tota costa, amb un 22 a 25 que posa el final 1 a 3.

Amb el balanç d’1 victòria per 1 derrota, els berguedans sumen 5 punts que els situen ara com ara a la cinquena posició, però amb un partit menys que altres rivals. Els del CEB descansen el proper cap de setmana. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Berga CEB CEB Vòlei Berga set22 vòlei vòlei berga

Comentaris