Berga, Vòlei

El Vòlei Berga segueix guanyant amb solvència (1-3)

El Vòlei Berga segueix guanyant amb solvència (1-3)
Foto dels jugadors després del partit. CEDIDA

El CEB Vòlei Berga ha guanyat aquest cap de setmana el que podria haver sigut l’últim partit de la temporada, a l’espera de si es juga o no un partit pendent. Els berguedans es van imposar amb certa superioritat, per 1 a 3 (25-27/14-25/25-10/23-25), a l’Igualada Vòlei, i acabaran la temporada amb un bon registre.

Els locals van començar el partit amb força i sempre per davant, però els blancs van acabar remuntant, el que va marcar als igualadins durant tot el partit, i es van acabar imposant per 25 a 27, mentre que el segon va ser més fàcil pel Berga, amb un 14 a 25. En el tercer, però, els visitants es relaxen i l’Igualada torna al partit, amb un contundent 25 a 10. Però els berguedans no volen que se’ls escapi la victòria i es recuperen amb un primer set similar al primer, però que tanquen abans, amb el 23 a 25.

El Vòlei Berga és segon a la classificació, amb 6 victòries i 3 derrotes. Ara queda esperar a si el partit pendent s’acaba disputant o no.

Berga CEB CEB Vòlei Berga vòlei vòlei berga

Comentaris