Puig-reig

El Puig-reig perd l’oportunitat d’acostar-se als de dalt (2-6)

El Puig-reig perd l’oportunitat d’acostar-se als de dalt (2-6)
Acció d'un dels gols del Puig-reig contra el Gsport.

El Futbol Sala Puig-reig ha desaprofitat una oportunitat d’or per acostar-se a les places d’ascens a Primera Divisió. L’equip del Berguedà va perdre a casa contra un rival directe, el Gsport, per 2 a 6, i es manté a quatre punts de la segona posició.

L’equip de la Cerdanya va fer un gran partit, tirant de qualitat tècnica, però a la vegada aprofitant un arbitratge molt qüestionat, que va encadenar una sèrie de decisions que podrien haver canviat substancialment el resultat del partit.

A la primera meitat, el Gsport va dominar i va plantejar un partit molt incòmode per al Puig-reig. Els locals no van estar gens encertats, ni en defensa ni de cara a gol. El porter ceretà, a més, va ser l’home més destacat dels primers minuts i va refusar qualsevol intent d’obrir la llauna per part del Puig-reig. A l’altra porteria hi va haver més encert i l’equip de la Cerdanya va poder arribar al descans amb un clar 0 a 3 en el marcador.

A la represa, el Puig-reig va aixecar les orelles i va retallar distàncies fins a col·locar-se 2 a 3. Però, en aquest moment, una sèrie de decisions arbitrals molt criticades per la grada van deixar molt tocat al Puig-reig i van acabar marcant el desenllaç del partit. Els locals es van carregar de faltes i el Gsport va trobar la porteria amb molta més facilitat. El 2 a 4 va ser qüestió de minuts. Amb tot, el Puig-reig va poder retallar distàncies des del punt de penal, però el porter visitant va culminar el seu tros de partit amb una nova aturada. A les acaballes, els ceretans van fer dos gols més per fer pujar el definitiu 2 a 6 a l’electrònic. Més info

Amb aquesta derrota, el Puig-reig perd una oportunitat d’or per retallar punts al González-Serra, que és segon i aquesta setmana ha perdut contra l’Oló. El Puig-reig cau relegat a la sisena posició, amb 24 punts, quatre menys que el segon. Qui puja posicions és el Gsport, que se situa quart, amb 26. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, els purreigtencs jugaran a la pista del Castellnou, actual 8è classificat amb 17 punts. A més, la jornada és clau per als interessos del Puig-reig perquè els rivals directes, Gsport, Matadepera, Navàs i González-Serra, s’enfronten entre ells. +PROPERA JORNADA

FS Puig-reig Gsport Puig-reig Segona Catalana set24

Comentaris