Esquí

Aura Coronado domina en el Gran Premi UEC d’esquí alpí

Aura Coronado domina en el Gran Premi UEC d’esquí alpí
Aura Coronado, en una de les proves. CEDIDA

La berguedana Aura Coronado segueix amb fermesa en la seva projecció esportiva. El passat cap de setmana del 9 i 10 de febrer, la de Castellar de n’Hug es va imposar amb autoritat en les dues proves d’eslàlom i les de gegant del primer Gran Premi UEC d’esquí alpí, disputat a l’estació del Pas de la Casa. Aquesta actuació, sumada a la segona posició en la prova de GS de la Primera fase de la Copa d’Espanya, la del May Luengo Esquí Club se situa líder de la Lliga catalana i en la segona posició de la Copa d’Espanya.

En clau berguedana, el gironellenc Oleguer Selga, del CANM-C, va aconseguir pujar al tercer calaix del podi en les proves d’eslàlom del GP disputat al Pas de la Casa.

D’altra banda, en la seva primera participació internacional amb la selecció espanyola d’esquí alpí, Coronado va assolir la cinquena posició a la prova de SL, en el 27è. Trofeu Borrufa celebrat a l’estació d’Arcalís (Ordino) dels dies 28 a 31 de gener. És una de les proves més prestigioses i importants del calendari de curses d’esquí alpí infantils del circuit internacional de la FIS Children Races Organizing.

Aura Coronado

Comentaris