UE Avià

Tres punts d’or a Súria (1-2)

Tres punts d’or a Súria (1-2)
Roger Claret va fer el primer gol del partit. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Victòria treballada del primer equip de l’Avià al camp del Súria. Els homes de Joan Flores van dominar el partit de principi a fi, però van topar amb un rival molt ben plantat a darrere que va donar guerra fins el xiulet final. Els avianesos es van avançar a la primera meitat amb un gol de Roger Claret, però el Súria va empatar en els primers compassos de la represa en un ràpid contracop. A les acaballes, l’Avià va fer el definitiu 1 a 2 des del punt de penal.

El partit va començar amb un Avià que tenia la pilota i un Súria que esperava tancat les seves opcions al contracop. Els visitants dominaven, però no trobaven el camí del gol fins que, passada la mitja hora, ‘Vili’ va fer una bona jugada per banda, va fer la passada enrere i Roger Claret va rematar dins per fer el 0 a 1. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Els primers minuts de la represa van ser els pitjors del partit per un Avià que va sortir adormit. Fruit d’això, el Súria va tenir el gol a tocar en un penal que Roger Romero va aturar. Semblava que el més greu ja havia passat per a l’Avià, però en la següent jugada els locals van tornar a gaudir d’una ocasió magnífica per fer l’empat i aquesta vegada no ho van desaprofitar, en un ràpid contracop.

El gol va fer despertar l’Avià, que va tornar a pujar el ritme i va començar a acostar-se a la porteria. I en una d’aquestes oportunitats, un embolic entre els centrals locals va servir en safata el gol als del Berguedà. Mans dins a l’àrea i penal que transformaria ‘Vili’. A partir d’aquí, els avianesos van frenar el ritme del partit i van plantejar uns darrers minuts amb moltes interrupcions, seguint una estratègia que minuts abans ja havia implementat el conjunt local. Tot plegat va fer que l’àrbitre afegís una pila de minuts i que hi hagués emoció i nervis fins al final. L’1 a 2 va ser definitiu. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià segueix tercer i amplia una mica més l’avantatge respecte els rivals que té per darrere, ja que cap d’ells ha guanyat. El Cardona recupera la quarta posició, però ja és a 9 punts dels del Berguedà. Per dalt, el Gironella i el Calaf segueixen intractables, a 4 i 13 punts dels avianesos. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, l’Avià rebrà la Pirinaica, un d’aquests equips que té en el grup de perseguidors immediats i que lluiten per la quarta posició. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol set24 Súria Tercera Catalana

Comentaris