C AT Gironella

El Gironella fa bons els pronòstics i segueix en zona de promoció (3-0)

El Gironella fa bons els pronòstics i segueix en zona de promoció (3-0)

Nova demostració de solidesa de l’Atlètic Gironella. Els homes de Xavi Díaz han vençut el Súria en el derbi intercomarcal contra el Súria i segueixen sense perdre pistonada del líder. L’equip va trobar-se un rival lluitador i feixuc, però va saber controlar-lo i acabar fent valer el seu potencial ofensiu.

A la primera meitat, el Gironella va encarrilar el partit amb un gol de penal d’Èric Santmartí. Al descans, el duel seguia obert però en les darreres setmanes el Gironella s’està especialitzant en rematar els partits a la represa i aquesta vegada va tornar a fer-ho. Manel Uribe va fer el 2 a 0 a l’equador de la segona meitat i ‘Tóbal’ Domínguez va sentenciar el partit a les acaballes del partit. Més info

Amb aquesta victòria, l’Atlètic Gironella segueix a pas ferm a la segona posició, a quatre punts del líder, que segueix sent el Calaf. Els gironellencs sumen 33 punts, mentre que el Calaf en té 37. L’Avià segueix a un punt, a la tercera posició. La classificació sencera, AQUÍ.

I la propera jornada el Gironella visita el camp de la Pirinaica, que és vuitena amb 21 punts, però encadena tres jornades sense conèixer la victòria. L’equip manresà va perdre contra el líder, el Calaf, i ha empatat contra Castellbell i el Vilar i Sant Pere Nord en les dues últimes jornades. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella set14 Súria Tercera Catalana

Comentaris