C AT Gironella

El Gironella encadena la quarta victòria consecutiva i s’acosta als líders de Tercera (1-3)

El Gironella encadena la quarta victòria consecutiva i s’acosta als líders de Tercera (1-3)

Bona victòria de l’Atlètic Gironella al camp del San Lorenzo que serveix als de Xavi Díaz per retallar distàncies amb el líder. El gironellencs van encarrilar el partit a la primera meitat amb un gol de Rubén Palomo a l’inici, un altre de Pau Ragués passada la mitja hora i el 0 a 3 de Tóbal just abans del descans. A la represa, el San Lorenzo va retallar distàncies amb un gol des del mig del camp, però no va poder acostar més a l’Atlètic, que confirma el seu bon moment i segueix a dalt. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella se situa a només un punt del líder, el Calaf, que aquesta setmana ha empatat a casa contra el Puig-reig. El gironellencs, doncs, són tercers, un punt per sota dels anoiencs i del Sant Pere Nord, que ha guanyat i iguala els tretze punts del Calaf. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent el Gironella torna a casa. Rebrà la visita del filial del Matadepera, que no ha començat massa bé -només ha sumat 3 punts dels 15 disputats- i és avant-penúltim. Malgrat tot, els del Vallès venen de guanyar al Castellbell per 4 a 2 i sumar els primers punts de la temporada. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella Matadepera B San Lorenzo set5 Tercera Catalana

Comentaris