C AT Gironella

Victòria plàcida de l’Atlètic Gironella en el derbi intercomarcal a Navàs (0-3)

Victòria plàcida de l’Atlètic Gironella en el derbi intercomarcal a Navàs (0-3)

Nou triomf de l’Atlètic Gironella. Els homes de Xavi Díaz van vèncer sense massa problemes el Navàs a domicili per 0 a 3. Els gironellencs van fer un partit molt correcte, dominant el primer temps tot i guardar molt ferro a la banqueta i matant el partit a la represa amb l’entrada de jugadors de refresc a la segona meitat.

Guillem Maza va avançar els visitants a la primera part en una bona conducció que el va plantar sol davant el porter. A banda, en el primer temps, Toni Castaño va enviar una pilota al pal. A la segona part, la pólvora que hi havia a la banqueta va entrar al camp i va consolidar el domini de l’equip. El Gironella va tenir encara més ocasions i va poder sentenciar el partit amb dos gols més. El primer, el va fer Manel Uribe; i el segon, Èric Santmartí, que va aprofitar un rebot matar el xoc. Més info

Amb aquest triomf, els gironellencs segueixen a prop del Calaf, que es manté intractable. Els de l’Anoia són líders, amb 35 punts, mentre que l’Atlètic és segon amb 31. La tercera posició és per a l’Avià, a només un punt dels de Xavi Díaz. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el Gironella rep el Súria al seu camp. Els suriencs són sisens, amb 21 punts, i venen d’empatar a 1, a casa, contra el Castellbell i el Vilar. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella Navàs set13 Tercera Catalana

Comentaris