Futbol, Casserres CF, UE Avià B

L’Avià B segueix sense regularitat i constància (3-1)

L’Avià B segueix sense regularitat i constància (3-1)
Un partit de l'Avià B d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Segona derrota consecutiva de l’Avià B contra un rival assequible. Aquest cap de setmana, els berguedans van caure per 3 a 1 en la visita a l’Avinyó, després d’una mala primera meitat i d’un intent de remuntada frustrat.

L’equip va fer una primera part dolenta, sense idees en atac, va encaixar un gol en els primers compassos, quan Jordi Canals va aprofitar el refús de la barrera d’una falta, per avançar als locals (15′), i no va saber reaccionar. El conjunt va sortir amb una altra cara a la segona meitat, ficats al partit i dominant, amb més intensitat, fins a aconseguir el gol, obra d’Èric Lozano, aprofitant una centrada d’Andreu pentinada per Aitor (65′). El partit es dirigia cap a una remuntada, però al cap de pocs segons l’Avinyó es tornava a avançar, quan Marc Oliva va aprofitar una pilotada llarga per sumar un gran gol, rematant escorat a la banda i des de 20 metres, que va entrar per tot l’escaire (67′). El gol va caure com un gerro d’aigua freda als visitants, que van baixar al nivell, jugant amb poc cap i molta precipitació. Al final, una recuperació dels bagencs va acabar amb un contracop finalitzat per Ishak Smaili que va situar el 3 a 1 definitiu (84′).

El resultat manté als berguedans a la vuitena posició, amb 25 punts, però l’Avinyó se’ls acosta ara a un punt. La classificació sencera, AQUÍ.

El cap de setmana vinent l’equip buscarà retrobar-se amb la victòria, en la visita del Sant Pau de Manresa, que és desè amb 17 punts+ PROPERA JORNADA.

Avià avià b Quarta Catalana SET23 UE Avià ue avià b

Comentaris