CE Berga B, Futbol

El Berga B és més líder, ara en solitari (0-2)

El Berga B és més líder, ara en solitari (0-2)
Instants previs a l'inici del partit. CE BERGA

5 de 5. El Berga B es reivindica com un dels equips revelació d’aquesta campanya, sense haver permès cap concessió en les primeres jornades. Els 3 punts d’aquesta setmana al camp de l’Avinyó, per 0 a 2, li serveixen – precisament – per aconseguir situar-se com a líder en solitari, el que abans compartia amb l’equip bagenc.

La seriositat dels dos equips va portar el partit amb empat a zero al descans. A la segona meitat, el duel va seguir una tònica similar, però el conjunt visitant va fer un pas endavant i va resoldre el partit en pocs minuts. Primer, amb un gol de Marc Ribera (70′) i, just després, un de Marcel Carrera (74′). A l’afegit, el Berga va tenir una triple ocasió per eixamplar la diferència, però no la va materialitzar, com tampoc ho va fer l’Avinyó pocs segons després, gràcies a una bona aturada del porter visitant Nacho Barranco.

D’aquesta manera, el Berga B es manté ferm en un lideratge que ara ja no ha de compartir amb ningú, amb 15 punts. Li trepitgen els talons, però amb 12, l’Alt Berguedà, el Castellnou i l’Avinyó. La classificació sencera, AQUÍ.

El conjunt blanc-i-vermell prepara ara la visita del Sant Pau de Manresa, que és desè a la taula, amb tan sols 5 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Berga B CE Berga Quarta Catalana set7

Comentaris


good surfing pick up lines irish farmer chat up lines