Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig acusa la falta de gol (2-0)

El Puig-reig acusa la falta de gol (2-0)
Dos jugadors pugnen per una pilota dividida. CEDIDA

El Puig-reig no va saber aprofitar les poques ocasions clares que va tenir, i va acabar caient per 2 gols a 0 al camp del San Lorenzo. Els berguedans van anar a remolc des de l’inici del segon temps, i un contracop al final va sentenciar el partit.

Els gols van arribar a la segona meitat, després dels primers tres quarts d’hora sense moviments al marcador. Pocs minuts després de l’inici, Cristian (55′) va fer pujar la primera diana, a través d’una falta llunyana, mentre que poc abans d’acabar el partit va ser un contracop materialitzat per Xavier Pérez (89′) el que va posar el 2 a 0 definitiu, quan els visitants ja estaven abocats a l’atac.

La derrota fa caure a l’equip berguedà a la novena posició, amb 10 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’equip tindrà oportunitat de sumar amb la visita del Matadepera, que és catorzè amb 6 punts. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set7 Tercera Catalana

Comentaris