Futbol, Casserres CF

El Casserres es troba amb una victòria al camp de l’Avinyó (1-2)

El Casserres es troba amb una victòria al camp de l’Avinyó (1-2)
Sergi Serra, en un partit d'aquesta temporada. ALBERT CODINA

Gairebé com qui no vol la cosa, el Casserres va emportar-se els 3 punts del camp de l’Avinyó. L’equip tan sols va tenir dues ocasions de gol, però les van transformar i va saber aguantar el resultat, el que va valdre per emportar-se la victòria per 1 a 2.

En la primera ocasió dels casserrencs, va ser Sergi Serra qui la va transformar en gol (40′). Els bagencs van tenir més ocasions, però no van aconseguir materialitzar-les, fos per errades o per aturades del porter visitant. Al tram final, Lluís Rosell es va trobar al mig del camp amb un refús dolent del porter, i amb un xut llunyà va ampliar la diferència pels berguedans (73′). En els darrers minuts, el gol transformat des del punt de penal per Jordi Canals (87′) va retornar emoció al partit. El Casserres va acabar patint, amb un Avinyó que acusava l’àrea amb pilotes penjades, però va saber aguantar el resultat.

La victòria fa pujar als casserrencs fins a la setena posició, amb 21 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

Passat festes, els berguedans rebran al Sant Pau Manresa, que és onzè amb 12 punts. + PROPERA JORNADA.

Casserres casserres cf set17

Comentaris