CE Olvan

L’Olvan dona guerra al líder (0-3)

L’Olvan dona guerra al líder (0-3)
Imatge d'arxiu d'un partit de l'Olvan. ALEIX CAMPRUBÍ

Partit més travat del que diu el marcador. L’Olvan ha perdut aquest cap de setmana per un clar 0 a 3 davant el líder de la categoria, el Navarcles. Els berguedans van arribar al descans vius en el marcador, però van acabar cedint en inferioritat numèrica, després que l’àrbitre expulsés un jugador per doble amonestació quan només en tenia una. Al final, resultat força enganyós, 0 a 3, i el Navarcles que segueix intractable al capdavant de la classificació.

Els bagencs van dominar la primera meitat, però els va costar molt crear ocasions de perill. L’Olvan, en canvi, va plantejar un partit defensiu, tancat darrere i sortint amb rapidesa al contracop. A les acaballes del primer temps i després d’un seguit de bones ocasions per avançar-se, un error del porter local va provocar el 0 a 1.

A la represa, l’Olvan va sortir a pel partit, però es va quedar amb deu jugadors per l’errada arbitral que, acabat el partit, el propi col·legiat admetria. Amb superioritat numèrica, el Navarcles va fer el segon gol al cap de dues jugades; i el tercer, en menys de 10 minuts, en materialitzar un penal clar. Amb 0 a 3, l’Olvan va intentar fer el gol de l’honor però no ho va aconseguir. Més info

Amb aquest resultat, el Navarcles es manté líder, amb 44 punts, i allarga la seva ratxa d’imbatibilitat: no perd un partit des del 13 d’octubre. L’Olvan, en canvi, segueix a la setena posició, amb 26 punts, empatat amb el Casserres, que és cinquè i aquesta setmana ha descansat. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, duel d’alçada a Navarcles. Els locals rebran l’Alt Berguedà, que fa set jornades que no perd. L’Olvan visita Sant Llorenç de Morunys, un equip que sembla que ha alçat el vol en aquesta segona volta i aquest 2019 encara no ha perdut.  +PROPERA JORNADA

Futbol Navarcles Olvan Quarta Catalana SET23

Comentaris