Casserres Femení

Derrota reconfortant (2-0)

Derrota reconfortant (2-0)

Setmana complicada per al femení del Futbol Sala Casserres. Les noies de Xavier Parcerisa han jugat a la pista de l’Athletic Vilatorrada amb moltes baixes però amb l’objectiu de plantar cara. L’equip va estar viu en tot moment i va fregar l’empat, però finalment es va haver de conformar amb una derrota ajustada, malgrat el bon paper.

El Vilatorrada es avançar en els primers compassos de partit i va fer el segon gol a l’inici de la represa. Amb tot, el Casserres va fer un esforç físic titànic i va gaudir de nombroses ocasions per escurçar diferències i, fins i tot, per empatar el partit. Però la gran actuació de la portera local, Núria Ollé, ho va impedir. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres segueix mitja taula: és 8è, amb 19 punts. En canvi, el Vilatorrada és 4t, amb 30 punts, i segueix enganxat als equips capdavanters. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, les casserrenques reben la visita del segon classificat, l’Athletic La Palma, que necessita guanyar per seguir en zona de promoció d’ascens. +PROPERA JORNADA

Casserres FS Casserres futsal SET23

Comentaris