Casserres Masculí

La victòria que es resistia (2-1)

La victòria que es resistia (2-1)
'Elo' Carmona celebra el segon gol del Casserres. ALBERT CODINA SOLER

El Rosario Central era el botxí del FS Casserres des que l’equip és a Divisió d’Honor. En tres temporades, els casserrencs no havien estat capaços de guanyar ni un sol cop als barcelonins. Fins aquest cap de setmana. Dissabte passat la Llangotera va viure un duel vibrant i ajustat fins l’últim segon que es va decantar cap al bàndol local.

La primera meitat va ser totalment del Casserres. El partit podia haver quedat encarrilat abans del descans, però el desencert dels casserrencs de cara a porteria va impedir-ho. El PC Imagine es va avançar amb un gol de Franc Serra al minut 13 i va fer el 2 a 0 en el darrer segon de primer temps, a través d’Eloy Carmona. Per la seva banda, el Rosario Central només va crear perill en xuts des de lluny.

A la represa, els visitants van sortir molt més endollats i la tònica del partit va canviar radicalment. Els barcelonins van passar a dominar i el Casserres centrava els seus atacs en contracops. I en aquest escenari, el Rosario es va ficar dins el partit gràcies a una jugada polèmica en què un rival controla la pilota amb una part del braç i acaba fent el 2 a 1. En els darrers minuts, el Casserres va suar sang per conservar l’avantatge, però ho va aconseguir i va treure’s l’espina de no haver guanyat mai el rival. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres es refà de dues derrotes consecutives i s’enfila fins als 22 punts. Els casserrencs són setens, en zona tranquil·la: a 6 punts de les places d’ascens i 7 per sobre del descens. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, el conjunt del Berguedà visita la pista del Castellbisbal, un equip que necessita suma per agafar distància respecte el descens. Ara mateix, el proper rival dels casserrencs és 10è, amb només 16 punts. +PROPERA JORNADA

Imatges del partit, per Albert Codina Soler (@geniku)

fs-cass-rosario-ALBERTCODINA-3

fs-cass-rosario-ALBERTCODINA-1

fs-cass-rosario-ALBERTCODINA-2

FS-CASS-MASCULI-A-20192020

Casserres DH Divisió d'Honor FS Casserres Futbol sala futsal SET23

Comentaris