Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres planta cara en el primer partit de la temporada (4-2)

El PC Imagine Casserres planta cara en el primer partit de la temporada (4-2)

El sènior masculí del FS Casserres ha començat la lliga amb derrota. Ha perdut a la pista del Rosario Central, un equip que ha arribat a l’inici oficial de la temporada en un gran estat de forma i que no hauria de patir per salvar la categoria si manté aquest físic. El Casserres va començar molt fort i va col·locar el 0 a 2 en el marcador amb un gol de Serralta i un altre de Cabana. Però, amb el pas dels minuts, el Rosario Central es va refer i va empatar el partit. A la represa, el joc va seguir igualat però els locals van passar a jugar de 5 i van aconseguir posar-se per davant altre cop, quan faltaven menys de dos minuts. A pocs segons pel final, els barcelonins van sentenciar amb el quart gol. Més info

Amb aquesta derrota, els casserrencs comencen temporada en una desena posició absolutament circumstancial. Els equips que han guanyat són a dalt; els que han empatat, a mitja taula; i els que han perdut, a baix. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent els del Baix Berguedà debutaran com a locals i la Grada del Racó -la millor afició de la comarca les dues últimes temporades, segons els lectors d’Entre Rivals- viurà el primer partit oficial del masculí aquesta temporada. L’equip rebrà la visita del Castellbisbal, que ha començat la lliga perdent per 2 a 5 contra l’Alheña. +PROPERA JORNADA

Barcelona Casserres Divisió d'Honor futsal set6

Comentaris