Casserres Masculí

El Casserres tanca la primera volta amb derrota contundent a casa (1-5)

El Casserres tanca la primera volta amb derrota contundent a casa (1-5)
Eloy Carmona va ser l'autor de l'únic gol del Casserres aquesta setmana. ALBERT CODINA SOLER

Derrota contundent del PC Imagine Casserres a la Llangotera. El conjunt del Berguedà va ser superat pel Nou Escorial en un partit intens on el rival va estar més còmode sobre la pista i va portar el duel on li va convenir. Els locals van plantar cara durant la primera meitat i van aconseguir mantenir el marcador igualat fins al descans. A la represa, però, un mal inici de període els va condemnar.

El Nou Escorial es va avançar ben aviat, però Eloy Carmona va restablir la igualada en els primers compassos de partit. La resta del primer temps va ser molt igualat: els barcelonins dominaven la pilota però els casserrencs es defensaven molt bé i sortien amb perill al contracop.

A la represa, els visitants van sortir molt millor i van encarrilar la victòria amb dues dianes en pocs minuts. A partir d’aquí es van dedicar a conservar l’avantatge: el Casserres ho va provar tot, però el rival va saber aguantar i, fins i tot, ampliar l’avantatge amb dos gols més. En els darrers minuts, els del Berguedà es van carregar de targetes i això va condicionar molt el seu joc en els instants finals. Més info

Amb aquest resultat, el Nou Escorial puja fins la tercera posició i se situa a només un punt de l’Olesa, que és en plaça d’ascens. El Casserres, en canvi, es queda amb 19 punts a la setena posició de la classificació. La taula sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, el Casserres enceta la segona volta del campionat rebent la visita del Rosario Central, un equip que ja els va sorprendre en el partit inaugural de la lliga (4-2) però que amb el pas de les jornades ha anat perdent força. El Rosario Central és ara mateix 10è, amb 16 punts. +PROPERA JORNADA

Casserres DH Futbol sala futsal set21

Comentaris

  • Esteve Amills Sisó

    Per si no ho saben, el Roma només hi va anar a donar la nota (a sortir a la foto, vaja !!!). No s’enten que encara convidint a tan pobre personatge.
    I va anar a tirar per terra la Ampliació de la Autovia fins a Bagà.
    Quan fa NOU ANYS, durant el tri partit, deia que el 2010 ja existiria la dita autovia. I ara donde dije digo, digo Diego. O sigui donar la nota !!!