Casserres Femení B

El Casserres goleja i conté un Òdena molt intens (0-4)

El Casserres goleja i conté un Òdena molt intens (0-4)
Martina Vilà va ser clau, amb dues dianes. ALBERT CODINA SOLER

Victòria treballada del filial femení del Futbol Sala Casserres. Les noies de Vicente Rodríguez van encarrilar el partit en una gran primera meitat i, a la segona, van contenir un rival, l’Òdena, que va augmentar la pressió fins a límits que freguen l’antiesportivitat. Al fina, triom plàcid per 0 a 4  que consolida les casserrenques a mitja taula.

La primera part va ser rodona. El Casserres va sortir a la pista amb molta confiança i això va propiciar les quatre dianes que van deixar pràcticament sentenciat l’enfrontament. Els gols van ser obra de Clàudia Boixader, Eva Vilaredes i Martina Vilà per partida doble.

A la represa, l’Òdena va sortir a pressionar des del minut 1 i, en nombroses ocasions, aquest setge acabava amb falta. Tot plegat va propiciar moltes interrupcions en el joc i una segona meitat de partit molt feixuga. La portera casserrenca, Aran Rodríguez, va haver d’intervenir en tres ocasions per evitar els gols locals. Al final, el 0 a 4 va ser definitiu. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres es consolida a mitja taula. L’equip és setè, amb 20 punts, lluny de les places de promoció, però també allunyat de la part baixa de la classificació. La taula sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, compromís assequible per a les de Vicente Rodríguez. Reben el Gavà, un equip de la part baixa que només ha sumat 5 punts i encadena 8 jornades sense guanyar. +PROPERA JORNADA

Casserres futsal SET23

Comentaris