Casserres Femení B

El filial femení del FS Casserres ofereix la seva millor versió a la pista de l’Alheña (1-1)

El filial femení del FS Casserres ofereix la seva millor versió a la pista de l’Alheña (1-1)

Bon partit del MGC Instal·lacions FS Casserres. El filial femení del club ha tret un valuós empat de la pista de l’Alheña, un equip de la part alta de la classificació que segueix sense perdre cap partit. Les casserrenques van fer un gran paper, mostrant compromís i entrega i complementant-ho amb bon joc.

En aquest escenari, un gol de Sofia Rodríguez va avançar el conjunt de Casserres al minut 26 i feia justícia al que s’estava veient sobre la pista. Però l’Alheña va reaccionar i va empatar pocs minuts després. Tot i l’empat, el Casserres va seguir dominant i només la portera local i la mala sort de les jugadores casserrenques va evitar el triomf. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres és 6è i suma 8 punts, mentre que l’Alheña (4t, 12 punts) perd l’oportunitat d’acostar-se al líder, el Terra Negra, que aquesta setmana també ha empatat. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana el filial casserrenc visita la pista del Terrassa Les Saveurs, que és 11è, amb 6 punts, però que ve de golejar el Vallseca per 0 a 4. +PROPERA JORNADA

Alheña FS Casserres Futbol sala set12

Comentaris