Casserres Femení B

El filial femení del FS Casserres millora però s’ha de conformar amb l’empat (1-1)

El filial femení del FS Casserres millora però s’ha de conformar amb l’empat (1-1)

El filial femení del Casserres ha trencat aquest cap de setmana la mala ratxa de dos partits sense puntuar. Les casserrenques han tret un empat de la visita del Gonzàlez-Serra en un partit on van dominar però no van matar. Les rivals, per la seva banda, van empatar el partit en una de les poques ocasions de gol que van tenir i en van fer prou per sumar un punt.

El Casserres va ser molt intens i va demostrar una millora notable respecte els dos últims partits. L’autora de l’1 a 0, en els primers compassos de partit, va ser Clàudia Boixader. Però el cas és que la reacció de les visitants van ser gairebé instantània i van empatar en qüestió de segons. D’aquí al final, les casserrenques van apretar molt amunt i van recuperar nombroses pilotes, però no es van poder tornar a posar per davant en el marcador. Més info

Amb aquest empat, el Casserres és 7è, amb 7 punts, i segueix empatat amb el rival d’aquesta setmana passasda, el González-Serra. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, desplaçament complicat dels del Berguedà. El Casserres visita la pista de l’Alheña, un dels equips de la part alta de la classificació. Els propers rivals són ara mateix segons, amb 11 punts. +PROPERA JORNADA

FS Casserres futsal Futsal femení set11

Comentaris