Casserres Femení

El Molles Malé FS Casserres s’estrena encaixant una golejada enganyosa (0-5)

El Molles Malé FS Casserres s’estrena encaixant una golejada enganyosa (0-5)

Inici complicat del Molles Malé FS Casserres d’una nova temporada a Primera Divisió. El sènior femení A del club s’ha hagut de jugar les garrofes amb un dels favorits en l’estrena lliguera i n’ha sortit golejat. 0 a 5 contra l’Athletic Vilatorrada en un partit més igualat del que diu el marcador. Les bagenques van ser un pèl superiors però el que realment va dictar sentència va ser l’efectivitat de cara a porteria. El Casserres, en canvi, va plantar cara però va notar les baixes que tenia per afrontar el primer compromís oficial de la temporada. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres és avant-penúltim. La posició, però, és del tot circumstancial, ja que només s’ha disputat una jornada de lliga i les diferències entre la part alta i la part baixa són mínimes. La classificació sencera, AQUÍ.

De cara a la propera jornada, les casserrenques visiten la pista de l’Atlètic La Palma, que és el primer líder de la temporada després de golejar l’Hospitalet per 2 gols a 10. +PROPERA JORNADA

Casserres FS Casserres Futbol sala Futbol Sala Femení set6

Comentaris