Alt Berguedà, Casserres CF

Segueix la ratxa (2-3)

Instant del partit. ALBERT CODINA SOLER

L’Alt Berguedà torna a guanyar, aquest cop per 2 gols a 3 en la seva visita al camp del Casserres. Els de Xavi Ribera encadenen sis victòries seguides i ja són tercers, aprofitant la derrota del Berga B a casa contra el Castellnou.

El derbi començava amb molta intensitat. A causa del vent, era difícil que un dels dos equips tingués el control del partit. Costava mantenir la pilota i hi havia imprecisions per banda i banda. Els dos equips van disposar de tímides ocasions però, a la primera part, les defenses van guanyar als atacs. Encara que hi hagués ambient de derbi, la primera part es va saldar amb el resultat de 0 a 0.

A la segona, els dos equips van sortir a buscar el partit. Però en un córner, Albert Fernández “Petit” va avançar el conjunt visitant en un gol polèmic. Al cap d’uns minuts, el nou fitxatge Alberto Feijoo aprofitava una ocasió per fer pujar el 0 a 2 al marcador. A partir daquí, el Casserres va fer un pas endavant i, en una badada de la defensa visitant, va reduir diferències. A falta de 20 minuts pel final, un cop de cap posava de nou, l’empat al marcador (2-2). Però tornaria a aparèixer Feijoo, en els últims minuts, per fer una bona vaselina que decantaria la balança cap als visitants, posant així, el resultat final de 2 a 3. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres suma 26 punts i es troba en sisena posició mentre que l’Alt Berguedà es posa en tercer lloc, amb 34 punts, amb l’afegit d’haver descansat ja. La classificació sencera, AQUÍ.

Precisament aquest cap de setmana vinent qui descansarà serà el Casserres, mentre que l’Alt Berguedà rebrà el Montmajor, que és cinquè amb 32 punts. +PROPERA JORNADA

Imatges del partit, per Albert Codina Soler (@geniku)