Bàsquet, Bàsquet Berga

Victòria clau del Bàsquet Berga (74-82)

Victòria clau del Bàsquet Berga (74-82)
Tintó aplaudeix una jugada del Bàsquet Berga, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga ha sumat aquest cap de setmana una victòria clau per evitar qualsevol por d’acostar-se a la zona baixa. L’equip s’ha imposat a domicili a un rival directe com és el CEB Sant Jordi, per 74 a 82.

El primer quart dels visitants ja va ser millor, aconseguint un marge màxim de 7 punts a l’equador, per arribar al final 22 a 26. En l’inici del segon, però, el Sant Jordi retalla diferències i es posa per davant i, després d’alternances en el domini i en el marcador, el duel arriba ajustat al descans, 39 a 40. Després d’un inici de tempteig, en el tercer quart els berguedans sumen un parcial de 2 a 15 que encarrila el partit, per bé que els locals tornen a retallar posant el 52 a 61. Només de començar el darrer, el Sant Jordi s’acosta a 3 punts, però el Berga dóna un cop sobre la taula i es torna a escapar fins a 9, un avantatge que defensa, amb alt i baixos, fins al 74 a 82 del final.

Amb aquest resultat, l’equip se situa a la vuitena posició, amb 6 victòries i 7 derrotes, el mateix balanç que el sisè classificat i, de fet, a una victòria de la quarta posició. Aquest cap de setmana, jornada de descans pels de negre. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set22

Comentaris