Bàsquet Berga femení, Bàsquet

Un tercer temps nefast condemna al Bàsquet Berga femení (63-28)

Un tercer temps nefast condemna al Bàsquet Berga femení (63-28)
L'inici del partit de debut a casa. BÀSQUET BERGA

27 a 3. Aquest és el parcial que va encaixar el Bàsquet Berga femení en el tercer temps de la seva visita al Can Parellada B. L’equip va aguantar amb el partit anivellat fins al descans, però el parcial del tercer quart explica el 63 a 28 final.

Les visitants van començar el partit per darrere, 12 a 4, però van aconseguir remuntar i situar el 12 a 8 al final del primer temps. En el segon van arribar a empatar a 16, per arribar al descans 19 a 17. Però el tercer temps va ser demolidor, el Can Parellada va donar un cop de puny sobre la taula amb un parcial de 27 a 3, que impossibilitava – pràcticament – de totes totes la victòria de les visitants. Les de negre van aconseguir retallar diferències a l’inici del quart quart, però les locals van acabar-se imposant per 63 a 28.

Les tres derrotes deixen a l’equip a la desena plaça de la taula. La setmana vinent, l’equip rebrà al Viladecavalls, que és cinquè amb 2 victòries i 1 derrota. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga

Comentaris