Bàsquet Berga femení, Bàsquet

Doble derrota en l’arrencada del Bàsquet Berga femení

Doble derrota en l’arrencada del Bàsquet Berga femení
Moment de l'inici del partit. TWITTER BÀSQUET BERGA

L’equip femení del Bàsquet Berga no ha començat la temporada amb bon peu. El conjunt ha encaixat dues derrotes, a la pista de l’Artés per 44 a 41 i a casa, en la visita de l’Òdena per 34 a 54.

En el primer partit van ser millors a l’inici, amb parcials de 5 a 10 i 17 a 22, i van anar per davant fins al tercer parcial, arribant a un avantatge de fins a 8 punts en el segon. Però l’Artés va sortir millor a la represa, arribant 36 a 32 al final del tercer temps, es va situar per davant i ja no va deixar el liderat. El Berga va recuperar terreny al tram final del partit, però no va ser suficient i no van passar del 44 a 41.

Pel que fa al debut de les berguedanes com a locals, la història va ser força diferent. Les noies van anar per davant durant el primer temps, que va acabar 11 a 9, però l’Òdena es va refer a l’inici del segon temps, agafant una diferència de fins a 5 punts, per arribar al descans 19 a 22. Les visitants van començar a trencar el partit en el tercer temps, 28 a 35, i ho van fer definitivament en el darrer, fins al 34 a 54 final.

Les dues derrotes deixen a l’equip a la novena posició, amb 2 punts. El proper rival serà el CB Can Parellada B, que és vuitè amb 3 punts, 1 victòria i 1 derrota. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga set6

Comentaris