Casserres Femení

Victòria del FS Casserres per mirar amunt (2-5)

Victòria del FS Casserres per mirar amunt (2-5)
Marta Guirado, l'autora de l'últim gol del Casserres a la pista del Pla de Llobregat. ALBERT CODINA SOLER

Tres punts per mirar amunt. El femení del Futbol Sala Casserres ha guanyat aquest cap de setmana a la pista d’un rival directe, el Pla de Llobregat, i s’acosta als equips que té per davant. Les noies de Xavier Parcerisa van fer un partit molt ben treballat, tot i presentar-s’hi amb baixes sensibles. Al final, 2 a 5.

La primera part va acabar amb empat a dos amb la particularitat que tots els gols van ser anotats per jugadores del Pla de Llobregat. L’equip local va avançar-se en el marcador, però dos gols en pròpia porteria després de bones combinacions per banda van girar la truita a favor del Casserres. Abans del descans, el Pla va restablir la igualada.

A la represa, el Casserres va millorar el seu joc. Es va tornar a avançar en el marcador amb un gol de Jeni Serralvo i va aprofitar el joc de 5 de les locals per sentenciar el partit amb dues bones recuperacions en defensa. Les dues últimes dianes van ser de Gemma Baraldés i Marta GuiradoMés info

Amb aquest resultat, les casserrenques s’acosten al Pla de Llobregat a la classificació. Segueixen a la vuitena posició, però sumen 19 punts i es queden a només un del Pla, que és 7è, amb 20. La classificació sencera, AQUÍ

I aquesta setmana tocaria descansar, però l’equip del Berguedà avança el tercer partit de la segona volta, contra el segon classificat -el CET10-, per quadrar els horaris del pavelló. +PROPERA JORNADA

Casserres FS Casserres Futbol sala Futbol Sala Femení Pla de Llobregat set21

Comentaris