Casserres Femení

El Molles Malé Casserres confirma el canvi de dinàmica (5-0)

El Molles Malé Casserres confirma el canvi de dinàmica (5-0)

Segona victòria consecutiva del Mollès Malé FS Casserres (el primer equip femení de l’entitat) i primera de la temporada com a local. Les casserrenques van superar l’Alzina per un contundent 5 a 0 que ho podria haver estat encara més, si no fos per la gran actuació de la portera visitant. Els gols van ser de Marta Navarro (2), Jeni Serralvo (2) i Marta Guirado.

El triomf va ser plàcid, però treballat. Les noies de Casserres van fer valer el factor camp i van protagonitzar un gran partit de futbol sala on van fer mèrits per obtenir una victòria encara més cridanera. La victòria, a més, confirma el canvi de tendència i permet a les de Xavier Parcerisa complementar el triomf de fa dues setmanes a la pista del BarnaSants. A les acaballes del partit, l’Alzina, impotent, va veure dues targetes vermelles per protestar. De fet, el rival de les casserrenques va gaudir d’una única ocasió clara en tot el partit.

Amb aquest triomf, el Molles Malè Casserres suma sis punts dels 15 que s’han disputat i s’enfila fins la vuitena posició. Per la seva banda, l’Alzina és 9è, també amb sis punts, però amb una particularitat negativa: és l’equip més golejat de la categoria juntament amb el cuer, l’Hospitalet (tots dos han encaixat 26 gols en cinc jornades). La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el femení casserrenc juga a la pista del Solsona, que només ha sumat 4 punts i ara mateix és l’equip que marca el tall de la permanència, a l’onzena posició. +PROPERA JORNADA

Casserres FS Casserres Futbol Sala Femení futsal Primera Divisió set11

Comentaris